Kirjeldus
Liivapõhjal on hapukoore-karamellikreem, mille vahel kakaobiskviit. Kook on pealt kaetud kakaobiskviidist puistega.
Hapukoor 35,6%, nisujahu, suhkur, vesi, munamass, margariin (palmi- ja rapsiõli, sool, emuulgaatorid: sojaletsitiin, E471), karamellitäidis 7,1% (glükoosi-fruktoosi siirup, palmiõli, lõssipulber, modifitseeritud tärklis, stabilisaatorid: E460, E466; karamellisiirup 8%, lõhna- ja maitseaine, sool, emulgaator: E435), biskviidisegu (nisu– ja riisitärklis, emulgaator: E475, piimapulber, kuivatatud glükoossiirup), stabilisaator: modifitseeritud tärklis, kakao, kergitusained: difosfaadid, söögisooda; sool.
Toitaineid 100 g | |
Energiasisaldus (kJ/kcal) | 1554/370 |
Rasvad (g) | 14,1 |
millest küllastunud rasvhapped (g) | 6,4 |
Süsivesikud (g) | 39,0 |
millest suhkrud (g) | 21,8 |
Valgud (g) | 4,6 |
Sool (g) | 0,01 |
Hoiustada temperatuuril 2.0…6.0