Kirjeldus

Liivapõhjal on hapukoore-karamellikreem, mille vahel kakaobiskviit. Kook on pealt kaetud kakaobiskviidist puistega.

Hapukoor 35,6%, nisujahu, suhkur, vesi, munamass, margariin (palmi- ja rapsiõli, sool, emuulgaatorid: sojaletsitiin, E471), karamellitäidis 7,1% (glükoosi-fruktoosi siirup, palmiõli, lõssipulber, modifitseeritud tärklis, stabilisaatorid: E460, E466; karamellisiirup 8%, lõhna- ja maitseaine, sool, emulgaator: E435), biskviidisegu (nisu– ja riisitärklis, emulgaator: E475, piimapulber, kuivatatud glükoossiirup), stabilisaator: modifitseeritud tärklis, kakao,  kergitusained: difosfaadid, söögisooda; sool.

Toitaineid 100 g
Energiasisaldus (kJ/kcal) 1554/370
Rasvad (g) 14,1
millest küllastunud rasvhapped (g) 6,4
Süsivesikud (g) 39,0
millest suhkrud (g) 21,8
Valgud (g) 4,6
Sool (g) 0,01

Hoiustada temperatuuril 2.0…6.0