Kirjeldus
Karamelli-muretaignast põhjad on kihistatud vanilje-hapukoorekreemiga. Kook on pealt kaetud karamelli-muretaignast puistega.
Hapukoor 47%, nisujahu, suhkur, margariin (palmi- ja rapsiõli, vesi, sool, emulgaatorid: letsitiin (rapsi), rasvhapete mono- ja diglütseriidid; happesuse regulaator: sidrunhape, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv: beetakaroteen), vesi, munamass, vaniljekreemipulber (puudersuhkur, modifitseeritud tärklis, piimapulber (vadak, palmirasv, lõss, pett, paakumisvastane aine: ränidioksiid), lõhna- ja maitseaine (vanilliin), toiduvärv: beetakaroteen), karamellisiirup 1,7%, rapsiõli, kergitusaine: söögisooda; sool.
Toitaineid 100 g | |
Energiasisaldus (kJ/kcal) | 1461/348 |
Rasvad (g) | 20,9 |
millest küllastunud rasvhapped (g) | 10,4 |
Süsivesikud (g) | 35,0 |
millest suhkrud (g) | 17,1 |
Valgud (g) | 5,1 |
Sool (g) | 0,5 |