Kirjeldus

Karamelli-muretaignast põhjad on kihistatud vanilje-hapukoorekreemiga. Kook on pealt kaetud karamelli-muretaignast puistega.

Hapukoor 47%, nisujahu, suhkur, margariin (palmi- ja rapsiõli, vesi, sool, emulgaatorid: letsitiin (rapsi), rasvhapete mono- ja diglütseriidid; happesuse regulaator: sidrunhape, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv: beetakaroteen), vesi,  munamass, vaniljekreemipulber (puudersuhkur, modifitseeritud tärklis, piimapulber (vadak, palmirasv, lõss, pett,  paakumisvastane aine: ränidioksiid), lõhna- ja maitseaine (vanilliin), toiduvärv: beetakaroteen), karamellisiirup 1,7%, rapsiõli, kergitusaine: söögisooda; sool.

Toitaineid 100 g
Energiasisaldus (kJ/kcal) 1461/348
Rasvad (g) 20,9
millest küllastunud rasvhapped (g) 10,4
Süsivesikud (g) 35,0
millest suhkrud (g) 17,1
Valgud (g) 5,1
Sool (g) 0,5