Kirjeldus
Rabedad hapukoorepõhjad on kihistatud aedmarjamoosi ja vaniljekreemiga.
Vaniljekreem (glükoosi- ja fruktoosisiirup, vesi, suhkur, modifitseeritud tärklis, palmi- ja rapsiõli, paksendaja: E466, toiduvärv: beetakaroteen, sool, emulgaator: E473, happesuse regulaator: E334), lehttaigen (nisujahu, margariin (palmi- ja rapsiõli, osaliselt hüdrogeenitud palmiõli, sool, emulgaatorid: sojaletsitiin, rasvhapete mono- ja diglütseriidid, E475), vesi, suhkur, sool), jõhvikamoos (jõhvikapüree, suhkur, pektiin, sidrunhape, säilitusaine: E202), vesi, suhkur, sool, sidrunimahl.
| Toitaineid 100 g | |
| Energiasisaldus (kJ/kcal) | 1339/319 |
| Rasvad (g) | 15,1 |
| millest küllastunud rasvhapped (g) | 6,0 |
| Süsivesikud (g) | 41,7 |
| millest suhkrud (g) | 16,4 |
| Valgud (g) | 4,3 |
| Sool (g) | 0,01 |
Hoiustada temperatuuril 2.0…6.0


