Kirjeldus

Õuna-soolakaramellitort koosneb mõnusalt rikkalikest keefiribiskviidi kihtidest, mille vahelt leiab ehtsast vahukoorest ja õunakuubikutest valmistatud õhulise ja kerge õunavahu, mida täiendab vahukoorest ja toorjuustust valmistatud soolakaramellikreem. Tort on kaetud soolakaramellikattega, mida kaunistavad šokolaadist dekoorid ja erinevad pärlid.

VAHUKOOR, õunakuubik 15% (õun, suhkur, modifitseeritud tärklis, antioksüdant: askorbiinhape, stabilisaator: E327, säilitusaine: E202, happesuse regulaator: sidrunhape), karamellikreem 12% (suhkur, palmi- ja päevalilleõli, karamellipulber (VADAKVÕI, maltodekstriin, suhkur, kooritud PIIM, lõhna- ja maitseaine), TÄISPIIMAPULBER, vähese rasvasisaldusega kakaopulber, emulgaatorid: E492, E322, SOJALETSITIIN; lõhna- ja maitseaine, toiduvärv: E160c, antioksüdandid: E304i, E306), TOORJUUST (TOORJUUST, sool, kiudained, stabilisaator: jaanileivapuujahu), brownie segu (NISUJAHU, suhkur, kakaopulber, kergitusained: E450i, E500i; lõhna-ja maitseained), KEEFIR, soolakaramelli täidis 6,7% (vesi, suhkur, glükoosi-fruktoosisiirup, glütserool, palmiõli, LÕSSIPULBER, modifitseeritud tärklis, stabilisaatorid: tselluloos, E466; meresool 2%, karamellisiirup 2%, lõhna- ja maitseaine), suhkur, MUNAMASS, rapsiõli, kakaohelbed (suhkur, osaliselt hüdrogeenitud taimsed rasvad (palmituum, kookospähkel), LÕSSIPULBER, madala rasvasisaldusega kakaopulber, emulgaator SOJALETSITIIN, lõhna- ja maitseained), vesi, vahvlihelbed (NISUJAHU, suhkur, hüdrogeenimata palmirasv, glükoosisiirup, VADAKUPULBERPIIMARASV, sool, vanilli lõhna- ja maitseaine, ODRALINNASEEKSTRAKT, emulgaator: E322, toiduvärv: paprikaekstrakt), suhkur, želatiin, dekoorid (suhkur, kakaomass, kakaovõi, emulgaator: SOJALETSITIIN, lõhna- ja maitseained, dekstroos, glükoosisiirup, šellak, toiduvärvid: E172, E171, E100; happesuse regulaator: sidrunhape, kookosõli), sool.

Toitaineid 100 g
Energiasisaldus (kJ/kcal) 1310/313
Rasvad (g) 18,8
millest küllastunud rasvhapped (g) 8,7
Süsivesikud (g) 31,2
millest suhkrud (g) 22,1
Kiudained (g) 0,3
Valgud (g) 4,1
Sool (g) 0,3

Hoiustada temperatuuril 2.0…6.0