Kirjeldus
Muretaignast põhjal on rosinaid sisaldav rummimaitseline mass, mis kaetud pehme valge glasuuriga. Kook on kaunistatud tumedast glasuurist triipude ja želeemarjadega.
Nisujahu, margariin (palmi- ja rapsiõli, sool, emulgaatorid: sojaletsitiin, rasvhapete mono- ja diglütseriidid), suhkur, munamass, valge ja kakaoglasuur (suhkur, täielikult hüdrogeenitud palmirasv, lõssi- ja vadakupulber, kakao, emulgaator: sojaletsitiin), vesi, õunamoos (suhkur, õunad, želeeriv aine: pektiin, happesuse regulaator: sidrunhape), rosinad, biskviidisegu (nisu– ja riisitärklis, emulgaatorid: E471, E475, piimapulber, glükoosisiirup, sool), rapsiõli, kakao, želeemarjad (toiduvärv: karmiin), piiritus, munapulber, lõhna- ja maitseaine (rumm), sool, happesuse regulaator: sidrunhape.
| Toitaineid 100 g | |
| Energiasisaldus (kJ/kcal) | 1528/364 |
| Rasvad (g) | 16,1 |
| millest küllastunud rasvhapped (g) | 2,7 |
| Süsivesikud (g) | 48,2 |
| millest suhkrud (g) | 16,7 |
| Valgud (g) | 6,7 |
| Sool (g) | 0,01 |
Hoiustada temperatuuril 2.0…6.0

