Kirjeldus

Tordil on kaks kakaobiskviidist põhja, mis on kihitatud šokolaadimaitselise brändikreemiga. Tektstuuri ja maitset täiustab pähklipralinee vahekiht. Tordi pealispind on kaetud karamellise dekoorgeeliga ja servad on purutatud tumeda glasuuriga. Erinevad šokolaadidekoorid annavad tordile stiilse ja soliidse välimuse. Kuldsed nonparellid lisavad sära ja pidulikkust.

Vahukreem (täielikult hüdrogeenitud palmiõli, suhkur, PIIMAVALK, stabilisaatorid: sorbitoolisiirup, E460, E466; emulgaatorid: rasvhapete mono- ja diglütseriidid, SOJALETSITIIN; sool, happesuse regulaatorid: E340, E331; toiduvärv: beetakaroteen), MUNAMASS, suhkur, karamelligeel 10% (suhkur, glükoosi-fruktoosisiirup, vesi, modifitseeritud tärklis, paksendaja: E406, lõhna- ja maitseained, happesuse regulaator: sidrunhape; toiduvärv: karmiin), vesi, NISUJAHU, tume glasuur (suhkur, täielikult hüdrogeenitud palmirasv, vähendatud rasvasisaldusega kakaopulber, emulgaator: E322, lõhna- ja maitseaine), brändi, PÄHKLIPRALINEE (suhkur, päevalilleõli, palmiõli, METSPÄHKEL 8%, vähendatud rasvasisaldusega kakaopulber, LÕSSIPULBER, emulgaator: E322; lõhna- ja maitseained), biskviidisegu (NISU– ja riisitärklis, emulgaatorid: E475, E471; kergitusained: difosfaadid; E500, VADAKUPULBER, kuivatatud glükoosisiirup, sool, lõhna- ja maitseaine), METSPÄHKEL, rapsiõli, väherasvane kakaopulber, valge glasuur (suhkur, täielikult hüdrogeenitud palmirasv, LÕSSIPULBERLAKTOOS, emulgaator: E322; lõhna- ja maitseaine), dekoorid (suhkur, kakaomass, kakaovõi, lõhna- ja maitseaine, emulgaator: SOJALETSITIIN, glükoosisiirup, tärklis (NISU), glaseeraine: E904, kookosõli, paakumisvastane aine: E555, toiduvärvid: E171, E172), tärklis, happesuse regulaatorid: E501, sidrunhape.

Toitaineid 100 g
Energiasisaldus (kJ/kcal) 1324/315
Rasvad (g) 14,7
millest küllastunud rasvhapped (g) 9,6
Süsivesikud (g) 35,7
millest suhkrud (g) 24,3
Kiudained (g) 1,7
Valgud (g) 4,3
Sool (g) 0,3

Hoiustada temperatuuril 2.0…6.0